Presentació

A Bell-lloc d'Urgell hem tingut, des-de fa molts any, una tradició en l'esport de l'hoquei patins que actualment està representada pel nostre club Aigues de Veri Club Patí Bell-lloc.

La constància i l'esforç dels jugadors, entrenadors, delegats i directius de la junta del club han fet que els noms que representem, Aigues de Veri del nostre patrocinador i Bell-lloc d'Urgell del nostre poble, es puguin reconeixer arreu de Catalunya gracies a les competicions en les diferents categories en que participem.

L'esport i la educació van junts de la ma en el nostre club. El respecte, el treball en equip, el saber guanyar, el saber perdre, l'esforç i la disciplina son valors que la quitxalla aprenen desde el primer dia i els ajuda a formar-se com a persones responsables per al día de demá. 
Tot això lligat a una cultura de l'esport que els ajuda a creixer de forma sana i sense oblidar la part del lleure on es forma una amistat molt singular.

Des d'aquestes línies volem agrair a tota la gent i col·laboradors que fa possible que això tiri envavant doncs creiem que tot esforç es poc per poder arribar als nostres objectius.

Salutacions:
La Junta del Club Patí Bell-lloc

Please publish modules in offcanvas position.

Ens agradaría col·locar galetes en el teu ordinador per ajudar-nos a fer aquest lloc web millor. Per a obtenir més informació sobre les galetes, consulta la nostra política de Cookies
Política de cookies Ok