Club Patí Bell-lloc

Noticies

PLAY-OFF ASCENS A NACIONAL CATALANA

Club Patí Bell-lloc

Ja estem a la recta final de la temporada on tots els equips base han acabat les seves competicions. L'últim va ser el benjamí que s'ha proclamat 12e de Catalunya.

 

Però ara queda el més interessant i emocionant. El primer equip del club, el Natural Òptics Bell-lloc que milita a 1a Catalana, ha acabat 3r a la lliga i ara li tocarà jugar els Play-Off d'ascens a Nacional Catalana. Els Play-Off es juguen 2 eliminatòries que s'han de guanyar per pujar de categoria, cada eliminatòria jugant el partit d'anada i tornada el mateix cap de setmana.

 

Doncs bé, aquest cap de setmana es la 1a eliminatòria i ens ha tocat jugar contra el C.P. Roda. L'anada és jugarà dissabte a les 17:30 a Roda de Ter i diumenge la tornada a Bell-lloc a les 19:00h.

 

Així que esperem que vingueu tots, que sigueu un jugador més, ompli el pavelló de gom a gom per poder ascendir a la decisiva 2a eliminatòria.

 

1,2,3 Bell-lloc

Campionat Catalunya Benjamí

Biologic Kali Bell-lloc

El Biològic Kali Bell-lloc jugarà els Campionats de Catalunya Benjamins aquest proper cap de setmana, 26, 27 i 28 de maig, a Mollerussa.

L'equip benjamí ha quedat 2n de Lleida tot i ser un equip de 1r any, els nens i nenes entrenats pel Ricard Boces s'han guanyat estar als Campionats de Catalunya, pel treball i l'esforç que han fet durant tota la temporada.

Al jugar els Campionats a 10km de Bell-lloc, des de el club demanem que vingueu animar als nens, que s'ho mereixen.

1,2,3 Bell-lloc

#OkBllc

35è Campionat de Catalunya Aleví

35è Campionat de Catalunya Aleví

 

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ

Ja tenim definida  la graella de la final del 35è Campionat de Catalunya Aleví que es celebrarà els dies 28, 29 i 30 d'abril a Bell-lloc d'Urgell

 

CALENDARIS

Podeu trobar tota la informació a l'enllaç del menú superior on, a part dels calendaris amb els creuaments dels equips, també trobareu la direcció del pavelló, on menjar i la pauta de la competició.

 

HASHTAG

Per poder tenir una comunicació fluida amb tots els seguidors, hem creat el hashtag #CCATAleviHoqueiPatins on concentrarem tota la informació de partits, resultats, incidències, etc.

Des del compte de Twitter del Club Patí Bell-lloc, anirem informant.

Campió Catalunya Aleví

El F. C. Barcelona s'ha proclamat campió del 35è Campionat Aleví de Catalunya d'Hoquei Patins que s'ha disputat aquest passat cap de semana, dies 28, 29 i 30 d'abril de 2017.

El Campionat ha estat organitzat pel Club Patí Bell-lloc i la Federació Catalana de Patinatge, amb l'ajut de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell, Diputació de Lleida i Omega Iberservice.

Dintre dels vuit participants en el campionat, teníem al nostre equip Aleví "A" que s'ha pogut classificar el setè de Catalunya, d'un total de 120 equips de la categoría Aleví que han competit en tota la temporada.

El quadre d'honor ha quedat així:

1 er

 F.C. BARCELONA

2on

 C.P. MANLLEU

3er

 C.E. ARENYS DE MUNT "A"

4art

 C.P. VOLTREGÀ "A"

 C.H. CALDES "B"

 H.C. SENTMENAT "A" 

 C.P. BELL-LLOC "A"

 G.E.I.E.G. "B"

Club Patí Bell-lloc 7è lloc Campionat Catalunya Aleví 2017
Club Patí Bell-lloc 7è lloc Campionat Catalunya Aleví 2017

 

 

     

Calendari 35é Campionat Catalunya Aleví

Aquesta nit, a les instal·lacions de la Federació Catalana d'Hoquei Patins, s'ha fet el sorteig dels equips participants a la final del 35è Campionat de Catalunya d'hoquei patins en la categoría Aleví que es celebrarà al Pavelló Municipal de Bell-lloc d'Urgell els dies 28, 29 i 30 d'abril de 2017.

Podeu descarregar el calendari amb els creuaments i horaris, aquí.

Aquest any, a part de celebrar-se a Bell-lloc d'Urgell, tenim com un dels equips finalistes el Aleví A del Club Patí Bell-lloc.