A Bell-lloc d'Urgell disposem d'un magnífic pavelló poliesportiu situat en la zona esportiva on també hi podem trobar les escoles públiques, una pista de frontón, el camp de futbol i les piscines municipals.

 

DIRECCIÓ:

C/ de les Escoles, s/n
25220 - Bell-lloc d'Urgell
(Lleida)

 

Davant el pavelló, a l'interior del camp de Futbol, s'habilitarà la zona per aparcar el vehicle, amb lo que garantim que tots els visitants podran accedir al pavelló amb màxima comoditat.

La entrada del pavelló es farà per l'interior de les piscines municipals, en lloc de la entrada habitual, doncs aquesta entrada està més a prop de la zona d'aparcament i allí mateix disposarem el bar amb zona enjardinada per descansar. 

Durant la celebració del campionat estarà disponible el servei de bar amb entrepans freds i calents, així com serveis de dinars i el sopar de divendres i dissabte.

Planol entrada

 

La pista de joc, amb unes mesures de 40x20 metres i un terra de terratzo. está totalment adaptada pel joc de l'hoquei patins.

Les grades tenen una capacitat de 320 persones assegudes amb unes zones de passadissos que no molesten la visió dels espectadors.