#CCATAleviHoqueiPatins

 

 

Els propers dies 28, 29 i 30 d'abril es celebrarà el 35è Campionat de Catalunya ALEVÍ i aquest any ha estat adjudicada la organització al Club Patí Bell-lloc.

El torneig està organitzat pel Club Patí Bell-lloc, la Federació Catalana de Patinatge, la delegació de l'FCP a Lleida i el Comitè Català d'Hoquei Patins.

Al llarg de tres dies es pot veure a Bell-lloc d'Urgell les actuals promeses de l'hoquei català, amb els millors equips de la categoria Aleví. 

Ja tenim la graella de partits amb els equips classificats i dintre dels equips classificats tenim al nostre equip Aleví Tallers Bros del Club Patí Bell-lloc. Podeu veure els horaris i partits amb les classificacions en la següent secció: http://cpbell-lloc.com/campionat-alevi/horaris-i-classificacions

Podeu anar seguint el 35e Campionat de Catalunya Aleví per aquesta mateixa web on anirem actualitzant els resultats. També podeu seguir-nos al Twitter, @CPBelllloc,  on anirem informant, en directe, de les novetats, resultats o incidències dels partits.

Així mateix, també farem retransmissions en directe amb Streaming. Ja informarem la direcció per on ho farem.