Política de privacitat

Política de privacitat

1.- Informació a l'usuari

El Club Patí Bell-lloc informa als seus usuaris del lloc web sobre la seva política respecte el tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació mitjançant el seu lloc web.

El Club Patí Bell-lloc és el responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari per lo que es facilita la següent informació referent al tractament de les seves dades:

Finalitat del tractament de les seves dades: mantenir el contacte amb els seus seguidors, aficionats, socis, clients o proveidors. Les operacions previstes per a realitzar el tractament son:

 • Enviament de comunicats referents a la actualitat del club per email, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur que possibiliti realitzar comunicacions del club. Aquestes comunicacions seran realitzades pel Club Patí Bell-lloc i relacionades amb la seva activitat o amb els seus col·laboradors o proveidors amb els que aquest hagi arribat cap acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
 • Tramitar encarrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari mitjançant qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
 • Enviar el butlletí de noticies de la pàgina web

Criteris de conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no es sol·liciti la suspensió per part de l'interessat, ejercint els seus drets sobre les dades i en qualsevol cas en compliment dels plaços legals de prescripció que li resultin d'aplicació.

Destinatari o cesió de les dades: Les seves dades seran tractades pel Club Patí Bell-lloc i prestadors de servei o col·laboradors.

Drets dels interessats:

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació u oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:

Teniu que identificar-vos i sol·licitar clàrament el dret a exercir.

 • Direcció postal: Club Patí Bell-lloc, C/de les Escoles, s/n - 25220 - Bell-lloc d'Urgell (Lleida)
 • Contacte web: Contacte Club Patí Bell-lloc

 

2.- Informació facilitat per l'usuari

Si ets menor de 18 anys no està permès l'us de formularis en la nostra web.

Els usuaris, introduint les seves dades en els formularis de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure e inequívoca, que les seves dades son necessàries per a atendre la seva petició, per part del Responsable, essent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.

L'Usuari garanteix que lesades personals facilitades son exactes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

Totes les dades sol·licitades mitjançant el lloc web son necessàries per a les prestacions d'un servei òptim a l'Usuari. Cas de que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis que El Responsable li faciliti siguin completament ajustat a les seves necessitats.

 

3.- Mesures de seguretat

 

Que de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en materia de protecció de dades personals, El Responsable està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD pel tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, les quals on tractades de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequadts, pertinents i limitats a lo necessari en relació amb els fins per a lo que son tractats.

El Responsable garanteix que ha implementat polítiques técniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPD amb la fi de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els hi ha comunicat la informació adequada per a que puguin exercir-los.

 

4.- Bretxes de seguretat

El responsable informarà sobre qualsevol forat de seguretat que afecti a la base de dades que utilitza aquest lloc web, o que afecti a qualsevol dels nostres serveis de tercers, a totes i cada una de les persones, dades dels quals poden haver estat afectats, i autoritats, dins de les 72 hores següents a la detecció del forat de seguretat.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per la resolució de totes les controversies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en el desenvolupament, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la que se someten expressament les parts, essent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Lleida.

 

 

Noticies

 • Convocatoria d'Assemblea General Ordinaria

  Dia: Dilluns, 10 de juny de 2019Primera convocatòria: 20:30Segona convocatòria: 21:00Lloc: Sala Multifuncional C/ La...

 • Continúa la competició

  Ara que hem acabat les festes i hem encetat un nou any, és moment de posar-se les piles doncs la competició continúa. El...

 • BONES FESTES I BON ANY 2019

  Que hi hagi salut, I HOQUEI!!!

 • Calendari setmanal

  Anem actualitzant aquesta nova web i anem afegint funcionalitats com es la de que pugueu trobar en un full tots els...

 • Partits proper cap de setmana

  Arrenca la nova temporada i ja tenim els primers partits de tots els equips del nostre Club. Aquest divendres dia 23...

 • Torneig d'Olot

  El passat cap de setmana, dies 3 i 4 de setembre de 2016, una gran majoria dels equips base del club van disputar el...

 • Sorteig nova temporada 16-17

  Aquest vespre s'ha realitzat el sorteig per a la pròxima temporada de la categoria Aleví fins a Sènior. El sorteig de...

Facebook

Twitter

Patrocinadors equips

Please publish modules in offcanvas position.

Ens agradaría col·locar galetes en el teu ordinador per ajudar-nos a fer aquest lloc web millor. Per a obtenir més informació sobre les galetes, consulta la nostra política de Cookies
Política de cookies Ok